Editör-Yazar

29 Ağustos 2004 yılında gözlerini dünyaya açan Eylül, ailesinin ilk çocuğu, anne tarafının ilk torunu olarak dünyaya gözlerini açtı. Bu yüzden çok sevildi ve hayatı çoğu zaman çok özeldi kendisi için. Fakat zamanla sevginin azaldığını hatta yok olduğunu anlamaya başladığında çoğu şey onun için değişmeye başladı. İnsanlara değil de başka şeylere tutunma çabasına girdi. Bazen bir kaleme, bazen bir deftere, şiire, kitaplara… Onlar sayesinde yalnız olmadığını hissetmeye başladı.

Yazar hep bir ruhani arayış içindeydi. Bunalım yaşadığı zamanlardan sıyrılmak için farklı yerler ve kişiler görmek istiyordu, bu yüzden liseyi Mardin Artuklu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okumaya karar verdi ve dört yılını orda geçirdi. Burada çok keyifli zamanlar geçirdi. Ve arayış içinde olduğu şeylerin çoğunu da orada bulabildi.

Hayalleri çok farklı olmasına rağmen, bazı tutku ve istekleri yönünde bir anda kendini Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Bölümünde buldu. Şiirin, kitapların ve edebiyatın büyüsü sarmıştı ruhunu.  Birkaç arkadaşının önerisiyle Kalemtıraş Dergisiyle kesişti yolu. Hep olması gereken yeri bulmuş gibi hissetti o an. Ve olduğu yeri yürüyebildiği yol, alabildiği mesafe boyunca terk etmeyeceğine söz verdi. Şimdilerde şair olarak yazılarını yayınlattığı dergide editörlük serüvenine atıldı.

Kategoriler: Yazarlar

0 yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir